2015-01-22 16:20:50

Profesorice Maja Marušić i Đive Kušelj promovirane u zvanje profesor mentor!

 

 

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 30. siječnja 2015. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu s početkom u 11 sati.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. 

S iznimnim zadovoljstvom i ponosom možemo vas izvijestiti da su među promoviranim odgojno-obrazovnim djelatnicima  i prof. Maja Marušić, dugogodišnja profesorica glazbene teorije i mr. Đive Kušelj, dugogodišnja profesorica flaute na našoj školi.

Ova promocija predstavlja još jedan u nizu mnogih uspjeha koje su prof. Marušić i mr. Kušelj postigle tijekom svog dugogodišnjeg predanog pedagoškog rada s generacijama učenika naše škole.

Ovoj informaciji treba pridodati i podatak da su protekle godine prof. Anis Končić i prof. Vanda Đanić također promovirane u zvanje profesor mentor te da je prof. Sunčica Grego promovirana u zvanje prof. savjetnik.

Hvala Vam poštovane kolegice što svojom stručnošću, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređujete nastavni proces poučavanja te našu školu činite još boljom.

Popis promoviranih odgojno-obrazovnih radnika možete pogledati na poveznici Opširnije!


Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik