2015-11-16 08:40:22

Učenici i nastavnici naše škole posjetili Vukovar i održali zajednički koncert s učenicima Glazbenog odjela Osnovne škole Dragutina Tadijanovića iz Vukovara

Od 13. do 15. studenog 24 učenika i nastavnika naše škole gostovali su u Vukovaru, gradu heroju. Tom prigodom u subotu 14. studenog u Hrvatskom domu održan je zajednički koncert učenika naše škole i učenika Glazbenog i plesnog odjela Osnovne škole Dragutina Tadijanovića iz Vukovara pod nazivom "Vukovarski nocturno". Koncert je dijelom popratnog programa službene proslave Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. - 2015. "VUKOVAR - MJESTO POSEBNOG PIJETETA". 

Na koncertu je nastupio najveći dio naših učenika koji su prošloj školskoj godini osvojili više od 60 nagrada na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Bio je to još jedan u nizu odličnih koncerata na kojem su naši učenici pokazali da i u nadolazećem vremenu možemo očekivati pregršt nagrada s natjecanja. Bio je to koncert na kojem smo se ponovno mogli uvjeriti u veliko prijateljstvo naših dvaju gradova, a sami koncert predstavlja početak suradnje naših dviju škola.

Zahvaljujemo se Gradu Vukovaru koji je koncert uvrstio u službeni program proslave. Zahvaljujemo se i gvardijanu samostana sv. Filipa i Jakova, fra Ivici Jagodiću, na gostoprimstvu, a posebno se želimo zahvaliti ravnateljici škole Lidiji Miletić te voditeljici Glazbenog i plesnog odjela Jadranki Uzelac kao i svim djelatnicima škole na iznimnom trudu da nam boravak u Vukovaru bude što ugodniji i da nam ostane u trajnom sjećanju.

HVALA VUKOVAR!

smileywinklaugh

Fotografije možete pogledati na poveznici Foto-galerija!

 


Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik